met Jaap

Flottielje vaartochten IJsselmeer/Waddenzee/Noordzee

Heeft u voldoende zeilervaring? En bent u nu toe aan de volgende stap varen op ruimer water, maar zou u nog graag een ervaren instructeur in de buurt willen hebben? Dan is flottieljevaren, het zelfstandig varen met een groep schepen met een ervaren instructeur in de buurt, misschien iets voor u. Daarnaast is het ook erg gezellig aan te sluiten bij een gelijkgestemde groep watersporters om een prachtige zwerftocht met meerdere zeewaardige motor- of zeiljachten mee te maken. In samenwerking met charterbedrijven uit o.a. Lemmer en Woudsend organiseert metJAAP vaartochten in groepsverband. Het begeleidingsvaartuig is altijd in de buurt om u te assisteren. Met marifoon of mobiele telefoon houden we tijdens de tocht contact.

Flottieljetocht IJsselmeer/Waddenzee – herfstvakantie 2018

U kunt zich nu aanmelden!

Het programma

Gezamenlijk plannen we een prachtige route met als vertrekpunt Woudsend. In onze ruime haven kunt u inchecken in uw gehuurde boot of u kunt er naar toe varen. Deelnemers krijgen een gratis ligplaats en parkeerplaats toegewezen. Tijdens onze vaartocht maakt u kennis met een grote variatie aan vaarsituaties, zoals manoeuvreren in havens, sluizen en bij bruggen, betonning en varen op stromend water. Elke dag start met een briefing over het dagtraject, de mogelijkheden en knelpunten die we kunnen tegenkomen. Het is aan u om het schip veilig naar de bestemming te navigeren. Daar komen we weer bij elkaar. U bent vrij hoe u uw avond invult.

Boeken met meerderen of alleen?

Meestal wordt geboekt door tweetallen of bekenden van elkaar, maar u kunt ook individueel inschrijven. Wij brengen individuele geïnteresseerden graag met elkaar in contact voor kennismaking. Ook kan een beperkt aantal individueel ingeschrevene aanmonsteren op het begeleidingschip.

De kosten?

De kosten hangen af van het type zeiljacht dat u bij ons wilt huren. Komt u met uw eigen zeiljacht dan bespaart u de huur van de boot. Voor de begeleiding vragen we € 175,- per tocht per schip.

Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en een kostenraming door ons een bericht te sturen naar: info@kruijshaar.org of gebruik te maken van de contactpagina.