met Jaap

Campers

In Woudsend is een tekort aan betaalbare camperplaatsen. Daarom staan wij alweer 10 jaar lang, op verzoek van Campercontact (NKC), toe dat er op ons terrein campers recreatief gebruik kunnen maken van de ruime aanwezige parkeerplaatsen. De parkeerplekken hebben uitzicht over de haven en liggen aan een grasveld. Er kan gebruik gemaakt worden van de faciliteiten die onze haven biedt.  Voor uw hond zijn in de directe omgeving prachtige losloop wandelgebieden en paden. Vissen en zwemmen in de haven is toegestaan.

Woudsend is een gezellige toeristenplaats en biedt naast watersport een goede uitvalsbasis voor leuke fietstochten. De XL-Spar supermarkt is 365 dagen open. En voor iedere smaak en budget is er wel een restaurant te vinden. Bij onze buurman Bleeker & Bleeker kunnen er sloepen gehuurd worden.

Ons Parkeer/stallingtarief voor campers, trailers, motoren en auto’s is € 13,50 per dag of € 27,50 p/m2 (lengte x breedte) per seizoen.

Opladen Accu’s op 16A stekkers rekenen wij 75 cent per kW/h. Gebruik van douche / WC en drinkwater is voor onze gasten gratis.

Er zijn naast 220V ook 380V aansluitpunten voor bijvoorbeeld catering/koelwagens aanwezig.