met Jaap

Project inrichting

Door onze advies opdrachten en ervaring opgedaan bij ondernemingen die zich in de interieur en exterieur branche bevinden, kan Kruijshaar Project & Advies ondersteuning geven bij het projectmatig inrichten, dan wel bij het afbouwen van bedrijfsruimten en gebouwen. Zowel voor een deel als geheel turn-key opleveringsopdrachten.

Met diverse fabrikanten en leveranciers van in- en exterieur producten hebben wij een geheel vrijblijvende leveranciers overeenkomst. Hierdoor bieden wij een onafhankelijk advies, maar heeft u wel de mogelijkheid rechtstreeks bij deze fabrikanten inrichting- en afbouwproducten te bestellen. Dit geeft u een leuk inkoopvoordeel. Door de korte lijnen en het ontbreken van allerlei tussenschakels zijn de communicatie, levertijden en facturatie uiterst efficiënt.

Wij staan u graag met raad en daad bij voor inrichtingvraagstukken van uw gebouw. Wij helpen u bij de advisering van de inrichting, kostenraming, inkoop projectmanagement en zien toe dat gemaakte afspraken worden nagekomen.

Voor het opstellen van een inrichtingvoorstel wordt er gebruik gemaakt van zelfstandige vormgevers en binnenhuisarchitecten (BNI) aangesloten bij ons netwerk. Zij kunnen hun ideeën in 2 en 3D computer animaties weergeven.

Ook voor het in- en verhuizen, stofferen, monteren en andere technische (afbouw)werkzaamheden zijn in ons netwerk zelfstandige vakbekwame mensen beschikbaar.