met Jaap

Winterstalling

reserveer_nu_uw_winterstalling_4

Tarieven buiten € 22,00 per m2, binnen vloer verwarmd € 47,00 per m2

   mastberging € 100,00 per stuk

mast afhalen en opzetten € 52,50 excl. BTW per uur.

Wintertarief is incl. BTW, afspuiten onderwaterschip en bok huur.

Servicekosten overwintering in het water is ongeacht lengte € 250,00

Winterstalling binnen

Voor winterstalling is een goed geïsoleerde en vloer verwarmde hal van 30 x 18 meter aanwezig. Vorstvrij.  Vloer met draagvermogen van 10 ton per m2. De hal kent een toegang via overheaddeuren van breed 4,8 en hoog 6 meter.

De vloer verwarmde en akoestisch geïsoleerde werkplaats is bijzonder geschikt voor het (laten) uitvoeren van werkzaamheden aan uw schip. De hal is uitstekend verlicht, voorzien van daglicht TL-buizen en Gaslampen. Electra van 220V en 380V is aanwezig en wordt via tussenmeters afgerekend naar verbruik. De boten worden in de stalling ruim opgezet, zodat u er goed bij kunt. In de hal zijn takels aanwezig voor mastenberging en het drogen van zeilen.

Winterstalling buiten

Ook is winterstalling buiten mogelijk. Het buitenterrein is verhard met bestrating en heeft een uitstekende waterafvoer. Het terrein biedt voldoende beschutte plekken en ruimte om uw auto te parkeren. De eigenaar woont op het terrein, dus er is continue toezicht aanwezig.

Kranen en transport

Kraanfaciliteiten en transport, bokken met botenwagen voor boten tot 20 ton zijn standaard beschikbaar. Zwaardere schepen in overleg.

Tarieven kranen:

  • Kranen trailerbare schepen € 35,00 per keer
  • Kranen schepen tot 10 ton € 50,00 per keer
  • Kranen schepen boven 10 tot 20 ton € 60,00 per keer.

Heftruck / Ophaal service

Met onze heftruck halen wij boten tot ca. 3,0 ton uit het water of van een trailer. Voor zwaardere schepen gebruiken we de portaalkraan.

Op verzoek halen we uw boot op van de zomerligplaats. Dit kan over de weg met onze bedrijfsauto, welke max 2,8 ton mag trekken of met onze 4 wieldrive Ford County trekker welke 20 ton zware schepen kan trekken. Of via het water waar onze gediplomeerde en ervaren schippers uw bezit naar bestemming varen.

‘Deze 8 meter lange Delanta zetten we met de heftruck nog met gemak op de wal’